Nesrecno dato ime ucinilo je da je Medeni Meda bila bucmasta, rumena i sumnjivo uljudna devojcica. Imala je velike oci, duge trepavice i lokne belje od pamuka, pokorno je gutala proteine koji su joj uguravani u grlo, kao guska tovljena za paštetu, i bez trunke gadenja je dozvoljavala razneženim komšinicama i tetkama da je ljube i štipkaju. Ukratko, Medeni Meda je bila idealna lutka i njena buducnost je bila u pastelnim bojama. Do cuda promene uspela je da dovede tek ljubav. Bila je to prva ljubav koja se od narednih razlikuje u tome, u cemu se razlikuje maj od maja. Medeni Meda je ubledela i smršala, crni djavo je smolom mazao njene lokne i dušu i lebdeci po svetu ne samo bez proteina, vec i bez smisla, Medeni Meda se ogledala u ocima kilavog heruvima i izjavila: Od danas sam Peti Smit. A ja sam od danas Elvis, rece decak. Elvis Kostelo. Pakt je sklopljen, a nedugo zatim Peti Smit je napisala svoju prvu pesmu. Rec "mrak" se u njoj pojavila osam puta, "zašto" pet puta, tri puta rec "dupe" (u lokativu) i po trinaest puta reci "nikad" i "uvek". Naslov pesme bio je "Ljubav", a Elvis Kostelo je za nju napravio muziku koja je zaglušila sve reci.
_________________ Life is about the people you meet.
Some sentences that google successfully translated sound a bit like poetry...
_________________ ut4_he_tennis_v0.1 ------------------------- "We are talking about computers here, compared to those I can read women like a book ;P" Unclefragger
Users browsing this forum: No registered users and 11 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum