Nesrecno dato ime ucinilo je da je Medeni Meda bila bucmasta, rumena i sumnjivo uljudna devojcica. Imala je velike oci, duge trepavice i lokne belje od pamuka, pokorno je gutala proteine koji su joj uguravani u grlo, kao guska tovljena za paštetu, i bez trunke gadenja je dozvoljavala razneženim komšinicama i tetkama da je ljube i štipkaju. Ukratko, Medeni Meda je bila idealna lutka i njena buducnost je bila u pastelnim bojama.
Do cuda promene uspela je da dovede tek ljubav. Bila je to prva ljubav koja se od narednih razlikuje u tome, u cemu se razlikuje maj od maja.
Medeni Meda je ubledela i smršala, crni djavo je smolom mazao njene lokne i dušu i lebdeci po svetu ne samo bez proteina, vec i bez smisla, Medeni Meda se ogledala u ocima kilavog heruvima i izjavila: Od danas sam Peti Smit.
A ja sam od danas Elvis, rece decak. Elvis Kostelo.
Pakt je sklopljen, a nedugo zatim Peti Smit je napisala svoju prvu pesmu. Rec "mrak" se u njoj pojavila osam puta, "zašto" pet puta, tri puta rec "dupe" (u lokativu) i po trinaest puta reci "nikad" i "uvek". Naslov pesme bio je "Ljubav", a Elvis Kostelo je za nju napravio muziku koja je zaglušila sve reci.